lauantai 4. huhtikuuta 2020

Uusia puuhia

Tulipahan täytettyä (pyöreitä)vuosia koronan estäessä kokoontumiset. Kakkukahveiden juominen siirtyy tuonnemmaksi, mutta ovenraosta sain vastaanottaa nämä kaksi hauskaa syntymäpäivälahjaa.Siskoni oli pelastanut talteen Lundbyn kartanon. Tämä lahja on kuulemma "unelmakohde remonttitaitoiselle". Irrallisina olivat kartanon mukana savupiippu ja yksi ovi.


Kirsi oli tehnyt minulle alustan unelmien puutarhaan. Pihakaluston ja ensimmäiset tykötarpeet sain nurmikon mukana. Nurmikon alla on puinen levy eli puutarhaa voi kasvattaa sivuille ja siihen voi "helposti" kiinnittää kaikenlaista.

Odottakaas vaan, vielä jonain päivänä käyskentelee kartanonrouva vuoroin remontoidussa kodissaan, vuoroin puutarhassaan kukkameren keskellä. Sitä ennen on tiedossa puuhaa kerrakseen, erinomaisen hauskaa puuhaa!  :)


4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen talo. Tuollaista on vsrmaan kiva alkaa suunnitella. Jään mielenkiinnolla odottammaan ja katselemaan, kuinka kehittyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monta vaihtoehtoa pyörii mielessä. Joulutalo voisi olla hauska, niin saisin laatikoista kaikki jouluaarteet esille. :)

   Poista
 2. Kuvia etenemisestä odotellaan :) Näin koronan aikana, kun ei mihinkään pääse, on joka päivä aikaa katsoa uudet kuvat ;)

  VastaaPoista