maanantai 13. huhtikuuta 2020

Retrotalon pääsiäinen

Pieni kimppu narsisseja ja keltainen pallokynttilä keittiössä ovat retrotalon tämän vuoden pääsiäiskoristeet. Normaalista poiketen on aamukahvin lisukkeeksi keitetty kananmunia.

Omiin pääsiäispuuhiini on kuulunut tämän pienen kaapin tekeminen Retrotalon olohuoneeseen. Kaapin päällä olevan (lundby?)radion ostin helmikuussa Tampereen nukkekotimarkkinoilta, se on kaivannut siitä asti alleen hyllyä tai lipastoa.

Tekemäni kaapin ovia ei saa auki. Kaappi on koottu kolmesta puunpalasesta, kahdesta pahvin(ovi)palasesta ja kuudesta helmestä, jotka toimittavat saranoiden ja hantaakien virkaa.

Vielä on hetki aikaa viettää korona-pääsiäistä, mukavasti kotona. Vaikka ihmisiä joutuukin karttelemaan, on nykyään sentään monia näppäriä konsteja pitää yhteyttä sukulaisiin ja ystäviin, verrattuna tuohon retro-70-lukuun, jolloin kaikki perheenjäsenet joutuivat jonottamaan vuoroaan yhteen ainoaan puhelimeen ja puhelut maksoivat maltaita!

 Koitetaan pysyä itse ja pitää samalla toisemme terveinä!6 kommenttia:

 1. Viihtyisä olohuone. Tuo pyöreä pöytä on tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pöydän on valmistanut Pikkiset-niminen kotimainen yritys. Ihastuin siihen itsekin oitis kun sen näin.

   Poista
 2. Onpas siellä kodikkaan näköistä! :) Vastikään nukkekodeista innostuneena ryhdynkin heti lukijaksi. *klik* Aurinkoista j(toivottavasti koronavapaata) kevättä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämän harrastuksen parissa aika lentää ja maailman murheet unohtuvat aina hetkittäin, kun oikeen syventyy jotain nyhertämään. :)

   Poista