maanantai 20. huhtikuuta 2020

Jonkin sortin virus kiusaa blogiani

Pari päivää sitten katosi osa valokuvista useammasta blogipäivityksestäni. Kuvien tilalla on vain harmaa "kielletty ajosuunta"-merkki. Viimeisimmästä päivityksestäni poistin tuon merkin ikäänkuin valokuvan olisin poistanut ja laitoin alkuperäisen kuvan sen tilalle. Muitten kuvien kohdalla seuraan vielä tilannetta, ennen kuin rupean kuvia kaivamaan uudelleen esille arkiston kätköistä.

Koemielessä laitan tähän pari uutta kuvaa. Kuvat ovat lahjaksi saamani talon makuuhuoneesta. Huoneessa on uusi lattia. Noista väkertämistäni muutamasta tavarasta varmaan voi jo päätellä, että talo sai nimekseen Joulutalo eli siellä vietetään ikuista joulua.

Huonekaluja on toistaiseksi huoneessa, ja koko talossa, kovin vähän.  :)

Nyt jään jännityksellä seuraamaan näkyvätkö nämä kuvat vielä huomenna blogissani ja selviääkö jotain kautta mistä tässä riesassa on kyse.

4 kommenttia:

 1. Samanlainen virus on minunkin blogissani. En ole tehnyt asialle vielä mitään, mutta harmittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusimmat kuvat ovat näköjään pysyneet näkösällä, mutta vanhat eivät ole palautuneet. Viheliäistä!!

   Poista
 2. Sama myös Hurauskadun blogissa! Huomasin ainakin yhden kuvan kadonneen tähän mennessä. Muiden blogeissa olen havainnut saman häviämisen ja tilalla on harmaa kielletyn ajosuunnan soikea merkki. Jonkun blogissa oli samassa postauksessa monta kuvaa korvautunut harmaalla merkillä!
  Mistähän mahtaa olla kyse? Ainakin omassa blogissani kaikki kuvat ovat itse ottamiani, eikä niissä ole mitään "kyseenalaista" aihetta?

  VastaaPoista
 3. Samaa ongelmaa on näkynyt myös "ei-suomalaisissa" nukkekotiblogeissa. Vaikuttaa olevan viheliäinen kansainvälinen riesa. Toivottavasti se on nyt ohi!!

  VastaaPoista