sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Vähän uutta Kesäkotiin

Kesäkodin kirjahyllyssä on ensimmäinen kirja! On siellä myös joka pojan kesälukemistoa eli Bilteman katalogi. Joten hissukseen hylly täyttyy...

Tähän saakka sohvan jalkojen virkaa on toimittanut ikäneidon keittiön puutelineestä lainatut kaksi klapia. Nyt liimasin sohvaan pohjapahvin ja helmistä jalat. (Näkyy tuo oikea etukulma kaipaavan vielä lisää liimaa.)

Sohva on tehty vaahtomuovin paloista ja huovutusvillasta. Liimasin vaahtomuovipalat ensin sohvan muotoon ja sitten kiinnitin huovutusneulalla villan sohvan pintaan. Varsinainen huovutus tapahtui pesukoneessa, laitoin sohvan sinne pyykkipussissa. Muutaman paljaaksi jääneen kohdan, joissa vaahtomuovi vielä näkyi, värjäsin sinisellä tussilla.

Tämä asukas muutti Kesäkotiin Tampereen nukkismarkkinoilta. Uusien tyynyjen keskellä loikoillen kelpaa kesää ja aurinkoisia päiviä odotella.

1 kommentti:

  1. Kyllä kissan kelpaa köllötellä uudella sovalla. Onneksi tuosta ei juuri karvoja lähde ;) Nuo tyynyt onnistu myös hyvin. Sopii tuolle sohvalle hienosti. Ihanat citikkataulut.

    VastaaPoista