perjantai 9. syyskuuta 2022

Ihmeellinen pieni maailma 10.-11.9.2022 Espoossa

Ikäneito on pakannut matot, mööpelit ja muut nukkekodin tarpeelliset tavatat suunnatakseen kohti Ihmeelinen pieni maailma tapahtumaa.


Espoon Otaniemen Otahalli muuttuu viikonlopuksi pienoismallien ihmemaailmaksi.

IPM on suuri ja iloinen koko perheen tapahtuma, jossa voi tutustua suuriin ja pieniin pienoisjuniin, nukkekoteihin, pienoisautoihin, Star Wars -harrastajiin, Lego-taitureihin, lennokkien, lentokoneiden ja laivojen pienoismallien rakentamiseen, kiiltokuvien keräilyyn ja moneen muuhun mukavaan. Tasatunnein voi myös vierailla salaperäisessä Huuruhovissa…, joka on jättikokoinen nukketalo.

Isoja ja pieniä pienoisjunia liikkuu 19 radalla.
Lego maailma koostuu niin massiivisista kuin pienistä rakennelmista ja ainakin kolmessa kulkee juna. Lisäksi paikalla on Lego myymälä ja rakentelualue. Nukkekoteja on paikalla useita ja siihen liittyviä harrastusosastoja on 30 ja näilläkin on rakentelupaja.

 Näytteilleasettajia -ja myyjiä on mukana yhteensä 80 kpl.

Alan suurmessuilla nähdään siis pienoismalliharrastuksen koko kirjo.

Tekemistä, kokemista ja nähtävää riittää koko perheelle vauvasta vaariin.
Ja kahviokin löytyy.

Messut Espoon Otahallissa Otaranta 6 (käynti Luolamiehentien puolelta),
n. 900 metriä Aalto-yliopiston metropysäkiltä.

Tapahtuma on avoinna lauantaina 10-18 ja sunnuntaina 10-16.

Liput 10/5€ (Lapset 6-14v)

                                                         Tervetuloa!

                         

2 kommenttia:

 1. Kiitos tiedosta, ilmoitin tuon lapseni perheelle, varmasti on heille kiva käydä siellä.
  Onko sinulla virkkausohjetta noihin hartiahuiviin ja tyynyihin ? Millä langalla tyynyt on virkattu ? Jos ompelulangalla, niin minkä kokoisella koukulla ? Ne on kauniisti tehdyt. Pienet villasukat myös kiinnostaa, miten ihmeessä ne on tehty ? Olen vasta aloittelija näissä miniatyyriasioissa. Kiitos jos ehdit vastata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt on virkattu perinteisellä isoäidinneliö-ohjeella helmilangasta, langan vahvuus 8 ja virkkuukoukku kokoa 0,6. Hartiahuivin olen virkannut samalla koukulla ohuesta villalangasta, ohjeena käytin "Emilian kotona Havumetsantiellä" -blogissa 4.12.2015 julkaistua mallia. Sukat olen ostanut Maija Rautiaiselta vuonna 2015 Lahden nukkekotimarkkinoilta. Toivon sinulle hauskoja hetkiä todella mukavan harrastuksen parissa!

   Poista