lauantai 21. tammikuuta 2017

Lahjatalo tapetoitu !!

Joidenkin asioiden valmistuminen venähtää harmittavaisen kauan, niinkuin nyt esimerkiksi Lahjatalon tapetointi. Huoneen vasemman reunan sain valmiiksi jo vuosi sitten. Sen jälkeen siirsin talon keskeneräisenä hyllylle ja siellä se täyttyi pikkuhiljaa kaikenlaisella varastoitavalla nukkekotitavaralla...

 Vaan nyt tavarat on siirretty pois ja huone tapetoitu kokonaan. Samalla asensin ja maalasin myös jalkalistat.

Seuraavaksi on vuorossa puolipaneelin päälle tulevien listojen pätkiminen ja maalaaminen. Oikeassa reunassa, naulakon takana, on takkatulitikku mittakokeilussa. Se vaikuttaa sopivimmalta tähän mennessä kokeilemistani listavaihtoehdoista.

Ihanaa, kun pian pääsen sisustamaan. Nämä muutamat esineet olen päättänyt sijoittaa tänne, mutta se millainen huoneesta muuten tulee on vielä iso kysymysmerkki.

2 kommenttia:

  1. Kauniit sävyt! Minustakin sisustaminen on paras vaihe! Värejä ja tapettejakin on kiva valita, mutta en niin ikään tykkää sahamisesta, hiomisesta ja muusta rakentamisen alkuvaiheesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa kun kommentoit. Sitä kautta löysin blogisi ja siellähän oli vaikka mitä mukavaa luettavaa ja hienoa katseltavaa!

      Poista