keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ainot ja Reinot

Osallistuin viime viikonloppuna Aboa Vetus & Ars Nova museossa järjestettyyn Ainot & Reinot nukkekotikurssiin. Kurssin ohjaajana toimi Maria Malmström.

Voitte kuvitella, että kurssin alussa koin synkän hetken, kun huomasin silmälasieni olevan kotona. Siinä oli itku lähellä... Onneksi minua vastapäätä istuneella kurssilaisella oli lainata "suurennuslippa" ja sain kuin sainkin aloitettua kurssin muiden mukana. Vielä kerran iso kiitos tuolle kurssilaiselle, pelastit päiväni!!

Aikaa kurssille oli varattu 5 tuntia. Nopein kurssilainen teki siinä ajassa kolmet Reinot. Minä sain samassa ajassa Reinot valmiiksi ja Ainot lähes valmiiksi. Ainojen tupsujen huovuttaminen ja reunanauhojen liimaaminen jäi kotitöiksi. Nyt Ainotkin ovat valmiit!

Kesäkodin valkoiseksi suunnitellussa oleskeluhuoneessa on värimaailmassa menossa uudet tuulet, siniset huonekalut ovat vallanneet huoneen. Sininen kaappi on vanhaa varastoa, kirjahyllyn ensimmäisestä versiosta tuli sininen ja parin vuoden takainen sohvakokeilukin sattuu olemaan saman värinen. Aijemmin kutomani matto ja shamppoopullon korkki sivupöytänä muuttivat värimaailmaa hieman hempeämmäksi. Tästä sisustus lähtee liikkeelle, muutama pikkuesinekin on jo paikoillaan, Reinot niiden mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti