maanantai 23. maaliskuuta 2015

Turun nukkekoti- ja nukkemessuilta

Turun messut ovat takanapäin. Mukava oli jälleen nähdä paljon tuttuja ja vaihtaa nukkekoti- (ja muitakin) kuulumisia. Messujen ja markkinoiden parhaimpiin puoliin kuuluvat ehdottomasti nuo tapaamiset!

Monipuolisilla messuilla oli tarjolla mukavan paljon erilaisia askartelutarvikkeita. Käsityömessujen puolelta ostin nämä materiaalit kylpyhelmipulloihin. Aina nopea siskoni ehti täyttää pari pulloa valmiiksi sunnuntain kuluessa.

Kylpyhelmet ovat Honkkarin rouvalle. "Kylpy tarjoaa rentouttavan elämyksen huumaavien tuoksujen helliessä aisteja", hän luki pullopaketin kyljestä ja pääti jo samana iltana kokeilla pitääkö mainosteksti paikkansa.

Keräilymessujen puolelta löytyivät nämä aarteet. "Julisteet" ovat tulitikkuaskien mainosetikettejä. Hurmaavia mainoskuvia oli vaikka kuinka paljon, "30 parhaan" valinta ei ollut helppoa. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Ei taida sanoja riittää kertomaan riemustani, kun satojen ja taas satojen läpikäytyjen kuvien joukosta löytyi Tauno Palo paitamainoksessa! Ikäneidollakin on syytä riemuun!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti