keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Ensimmäinen kalenteripaketti

Pakko minun on uskoa Murphyn lakiin, kun tietotekniikka pettää juuri silloin kun nukkekotiharrastajilla alkavat joulukalenterivaihdot. ADSL-modeemimme otti ja hajosi viime sunnuntaina. Voi kun harmitti, etten päässyt pariin päivään näkemään yhtäkään blogia. Nyt on uusi härveli hankittu ja saan taas iloita muiden tarinoista ja tekemisistä!!

Rikkoutunut modeemi vaikutti myös siihen, että voin vasta nyt esitellä jo maanantaina avaamani joulukalenteripaketin sisällön. Minulla on tänävuonna vaihdossa kaksi luukkua, molemmat Pieni talo, suuri maailma-blogin äiteen kanssa.

Äiteeltä saamassani paketissa oli todellinen aarteiden röykkiö. Näistä riittää iloa kaikkiin taloihini! Ensimmäisenä paikkansa löysi lattiaharja Vaarinmökistä.

Vaarinmökissä onkin tähän asti roskat ja kissankarvat lattioilta huiskittu ulkoluudalla. Nyt kun talossa on pikkumies lienee syytä vähän perusteellisempaan puhdistukseen.

Vaan eipä kai tarkoituksena ollut, että poika jo tuossa iässä hoitaa siivoukset? Missä ihmeessä se Ikäneito taas luuhaa?

No, ainakin vastustuskyky kasvaa pikkumiehellä, kun välillä vähän kaluaa lattiaharjaa.

3 kommenttia:

 1. Onkin ollut varsin tarpeellisisa tarvikkeita luukussa.
  Piipahdin kurkistelemaan, en ole varma olenko ennen käynytkään.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa uudemmankin kerran!

  VastaaPoista
 3. Onneksi tuli tuota kissanruokaa että ei kissa syö herkkuja pöydältä tai tuota pientä poikaa!

  VastaaPoista