tiistai 1. lokakuuta 2013

Päiväpeiton sovittelua

Honkkarin makuuhuoneen päiväpeiton tein samalla hiuslakkatekniikalla kuin Vaarinmökin verhot. Kuvassa koesovitus käynnissä. Sovittamisen jälkeen vein peiton sänkyineen paperin päälle ja suihkutin hiuslakkaa jalkopään kulmavekkeihin. Lakan kuivuttua irrotin nuppineulat ja toin sängyn takaisin paikalleen

Reunavekki ei johdu lakkauksesta vaan siitä, etten silittänyt kangasta ennen lakkausta. Ajattelin peitteen näyttävän luonnollisemmalta, kun siinä olisi vähän ryppyjä. Ei tainnut olla hyvä ajatus.

Honkkarin vintin väritys aiheuttaa aina vaan päänvaivaa. Nyt mietin sängyn takana olevan seinän väriä. Seinä näytti tosi plissulta valokuvassa uuden sängyn kanssa. Siksi laitoin mulperipaperiarkista värimallin puolikkaalle seinää. Pohdinnassa on tapetoisinko tuon päätyseinän oranssinpunaiseksi? Sängystä tulee turkoosi, mutta sen maalaan vasta kun olen saanut sängynvierushyllyt (=yöpöydät) valmiiksi. Nekin on tarkoitus maalata turkooseiksi.

Täytyy laittaa erikseen kuva näistä kirpparilta löytyneistä kengistä. Ne ovat niin kamalat, että ovat ihanat. Ja niin 70-lukua!!

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo lakka idea. Täytyy itsekkin kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla! Jotain kun tekee, niin seuraava idea rupeaa jo muotoutumaan. Olen ajatellut kokeilla ainakin pöytäliinan ja pyyhkeen "rypyttämistä".

      Poista