torstai 26. syyskuuta 2013

Honkkarin sänky

Jalkojen liima ei ollut vielä kuivunut kun sovittelin Honkkarin uutta sänkyä vintille. Sängyn tein Bilteman sytyketikuista, sen jaloiksi laitoin puuliitostapit. Seuraavaksi täytyy päättää minkä väriseksi sängyn maalaan. Tosin sängyn väri ei taida jäädä näkyviin muualla kuin päätylevyssä, sillä sängynpeitteestä aijon tehdä lattiaan asti ulottuvan, jotta saan mahdollisimman paljon lattian ryppyjä piiloon.

Tein lattiaa liimatessani sen virheen, että levitin liiman koko lattian alueelle yhtä aikaa ja lättäsin paperin saman tien liiman päälle. Siinähän se paperi sitten oli paikallaan, niinkuin p... Junttilan talon seinissä. Mikäs siinä, että lattia takertui paikalleen, mutta kun se oli täynnä ilmakuplia. Kuplat puhkoin nuppineulalla ja painelin kiinni lattiaan. Tuosta puhkomis+painelu operaatiosta jäivät jäljelle kuvassa näkyvät korkkimaton rypyt.

Koska lattia oli mieleiseni, en malttanut repiä sitä pois, vaan päätin laittaa makuuhuoneen päädyn lattialle paljon kaikenlaista tavaraa mattojen lisäksi. Aika näyttää kuinka hyvin saan nuo rumat rypyt piilotettua.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti