maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lahden markkinoilta 2013

Markkinat olivat lämmintunnelmaiset, kirjaimellisesti. Lämpimässä, valoisassa hallissa oli kyllin tilaa, kahvio myyntikärryineen oli iso ilo ja maisemat yllättivät. Olipa Lahti keskellä metsää...

Kiitokset kaikille pöytäni antiin tutustuneille ja järjestäjälle suuri kiitos kaikesta!

Vaikka olin yksin myyntipöytäni takana kerkesin pikaisesti tekemään kierroksen muiden myyjien pöytiin. Pientä ja tarpeellista ehdin hankia kymmenessäkin minuutissa.

Honkkariin löytyi jotain lähes joka huoneeseen. Ruokahuoneeseen päätynevät kaikki siniset ostokset. Lasikannun paikka on keittiössä, viinipullonavaaja menee vintille divaanipäätyyn, saippuatelineelle täytyy tehdä hylly kylppäriin. Perhekaljan ja Kabanossien paikka on terassilla. Makkarapaketti oli just eikä melkeen, se täytyi ostaa ehdottomasti.

Vaarinmökin keittiöön ostin tarjoilulautasen sekä emaliset siivilän ja kauhan. Roosaan kammariin löytyi passelin värinen muki. Markkinoiden hurmaavin ostokseni oli neulotut lapaset Vaarinmökin asukkaalle.

Grilli kuumaksi ja makkarat tirisemään. Nyt on kesä!!

Ruusuköynnös, sinappituubi ja juomalasit ovat hankintoja aijemmilta markkinoilta, kansituolit ovat Kimalaisen valmistamat, pikkupöydän ja grillin makkaroineen olen itse tehnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti