maanantai 18. maaliskuuta 2013

Turun markkinoilta 2013

Sunnuntai-iltapäivän tuokiokuva myyntipöydästämme Turun nukkekoti- ja nukkemessuilta. Pöydän ääressä riitti ilosia juttuhetkiä nukkekodeista innostuneiden ihmisten kanssa koko tapahtuman ajan. Luulenpa, että muutama käsityömessujen vieras, kierrettyään nukkekotimessut, löysi itselleen uuden harrastuksen...

Seuraavat markkinat, joihin osallistumme, ovat Tampereella 13.4.2013.

Messuilta ostin Honkkarin ruokahuoneseen maton ja kaksi tuolia. Uudet tuolit näkyvät yläkuvissa huoneen perällä. Sekä matto että tuolit olivat olleet hankintalistalla jo jonkin aikaa ja siksi ne täytyi laittaa paikoilleen saman tien.

Ostettua tuli myös suklaapupu pääsiäiseksi, erilaisia tuubeja, valokuvakehyksiä, lehtiä, "salaatinottimet" ja verhokapaksi sopivaa nauhaa (puuttuu kuvasta).

1 kommentti:

  1. Teidän pöydän ääressä olikin kyllä tosi hauskaa! :)
    Tämä sun blogisi on muuten aivan ihana, samoin kuin kaikki tekeleesikin!
    Minulla oli pienoinen nukkekoiti-innostus ennen lauantaina, mutta tuolla messuilla se kyllä ryöpsähti täyteen kukkaansa ja kotiin päästyäni ja googlailun aloitettuani olenkin sitten jo täysin villiintynyt! :D Käy kurkkaamassa mun valokuvablogiani http://pictopical.blogspot.fi/, siellä on sunnuntain kuvana mun tämänhetkinen miniatyyrihuoneeni. :)

    VastaaPoista