torstai 24. marraskuuta 2016

Vanhalinnan joulumarkkinat 27.11.2016

Tulevana viikonloppuna joulumarkkina-aika taitaa todenteolla alkaa joka puolella Suomea. Minä suuntaan nukkekotitavaroineni Liedon Vanhalinnan joulutapahtumaan sunnuntaina. Tapahtuman yhteydessä järjestettävät joulumarkkinat ovat avoinna klo 12-16 osoitteessa Vanha Härkätie 111, Lieto.

Nämä "tarjottimet" valmistuivat vartavasten Vanhalinnan joulutapahtumaan. En tosin ole ihan varma voiko noita tarjottimiksi kutsua, mutta jouluinen asetelma mielessäni liimailin esineitä alustaansa kiinni.

Jouluomenoita lautasella ja pipareita purkissa...

Joulutonttuja kolmeen suuntaan ja palloja neljänteen...

torstai 17. marraskuuta 2016

Suomen Kädentaidot 2016

Innostuin jälleen kutomaan mattoja. Ennen Tampereenreissutavaroiden pakkaamista kuvasin nämä pari täsmätyötä.
Kimalaisen valmistamat nojatuolit saivat väreihinsä sopivan maton.

Siskoni lankavarastosta löytyi juuri samansävyistä roosaa, kuin on lampun varjostimessa ja jalassa.

Itse tykästyin tähän hempeään väriyhdistelmään.


Kädentaitomessut järjestetään 18.-20.11.2016, tapahtumapaikkana on edelleen Messu- ja Urheilukeskus osoitteessa Ilmailunkatu 20.

Tapahtuman aukioloajat ovat:
- perjantai klo 10-18
- lauantai klo 9-17
- sunnuntai klo 10-17

Kimalainen on varannut myyntipaikan messuilta. Kimalaisen pöytä sijaitsee C-hallin perällä, paikan numero on P180. Myynnissä on Kimalaisen tekemien 1:1 viiluintarsiatöiden lisäksi valmistamiamme nukkekodintavaroita.

Tavataan Tampereella!

keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Harmaita hiuksia tietokoneiden kanssa

Jopa on kestänyt kauan tämä hiljaisuus blogissani. Tietokone, jonka korjaamosta palaamista ehdin riemuita ennen Suurta Snadia otti ja hajosi lopullisesti toimittuaan pari päivää. Sen jälkeen, jostain mystisestä syystä, sen enempää läppärimme kuin siskoni tietokonekaan ei ole päästänyt minua tililleni. Onnekseni päätin vielä viimeisenä oljenkortena kokeilla tätä ikivanhaa konetta... ja - da daa - täällä ollaan taas mukana blogimaailmassa!!

Toivottavasti päivittäminen onnistuu huomennakin, sillä tälläkin kertaa olin niin varma epäonnistumisesta, etten ottanut edes yhtään valokuvaa ennen koneen ääreen istahtamista. Perjantaina alkavat Tampereen Kädentaitomessut ja jotain uutta on tullut sinne väkerrettyä. Siitä enemmän huomenna - toivottavasti!