tiistai 24. maaliskuuta 2015

Vaihtelu virkistää...


Honkkarin olohuoneessa ovat mööpelit olleet samoilla paikoilla jo niin kauan , että asialle on syytä tehdä jotain. Eli tuumasta toimeen.


Parhaiten mööpleeraus sujuu vintiltä käsin. Haastetta työssä on mukana, kun homman hoitaa yhdellä tassulla kapean raon kautta.

Valmis!

maanantai 23. maaliskuuta 2015

Turun nukkekoti- ja nukkemessuilta

Turun messut ovat takanapäin. Mukava oli jälleen nähdä paljon tuttuja ja vaihtaa nukkekoti- (ja muitakin) kuulumisia. Messujen ja markkinoiden parhaimpiin puoliin kuuluvat ehdottomasti nuo tapaamiset!

Monipuolisilla messuilla oli tarjolla mukavan paljon erilaisia askartelutarvikkeita. Käsityömessujen puolelta ostin nämä materiaalit kylpyhelmipulloihin. Aina nopea siskoni ehti täyttää pari pulloa valmiiksi sunnuntain kuluessa.

Kylpyhelmet ovat Honkkarin rouvalle. "Kylpy tarjoaa rentouttavan elämyksen huumaavien tuoksujen helliessä aisteja", hän luki pullopaketin kyljestä ja pääti jo samana iltana kokeilla pitääkö mainosteksti paikkansa.

Keräilymessujen puolelta löytyivät nämä aarteet. "Julisteet" ovat tulitikkuaskien mainosetikettejä. Hurmaavia mainoskuvia oli vaikka kuinka paljon, "30 parhaan" valinta ei ollut helppoa. Yksi oli kuitenkin ylitse muiden. Ei taida sanoja riittää kertomaan riemustani, kun satojen ja taas satojen läpikäytyjen kuvien joukosta löytyi Tauno Palo paitamainoksessa! Ikäneidollakin on syytä riemuun!!

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 21.-22.3.2015

Myyntipöytämme odottaa kävijöitä Turun Kädentaitomessujen yhteydessä järjestettävillä Nukkekoti- ja Nukkemessuilla, Turun messukeskuksen B-hallissa. Messut ovat avoinna la ja su klo 10-17.

Tervetuloa tutustumaan ja turisemaan!

maanantai 16. maaliskuuta 2015

Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 2015, peilejä

Kerro, kerro kuvastin ken on maassa kaunehin...

Peilejä kuningattarille, prinsessoille ja vähäisemmälle väelle on myynnissä Nukkekoti- ja Nukkemessuilla, Turun messukeskuksen B-hallissa, pöydällä n:o 29.

Tervetuloa Turkuun 21.-22.3.2015!

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 2015, mattoja

Turun Kädentaitomessujen yhteydessä Turun messu- ja kongressikeskuksessa, osoitteessa Messukentänkatu 13, järjestetään Turun Nukkekoti- ja Nukkemessut 21.-22.3.2015. Messut ovat avoinna klo 10-17 molempina päivinä. Olen varannut messuilta myyntipaikan.

Myyntiin tulee nukkekodin mattoja, mööpeleita ja muuta tarpeellista tavaraa. Matot ovat kutomiani, mööpelit Kimalaisen valmistamia ja muu tarpeellinen tavara minun, siskoni, siskontytön ja Kimalaisen tekemää.

Tällä hetkellä työn alla on räsy- ja sängynvierusmattoja. Kangaspuut ovat 120 cm leveät, mattoloimi puolestaan 6 cm leveä eli hyvin mahtuu...

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Tauno-Armas Lemmitty, 1 vuotta!

Vaarinmökissä on aihetta juhlaan. Pikkumies viettää tänään 6.3. ensimmäistä syntymäpäiväänsä!

Juhlan kunniaksi ikäneito päätti mukelon nimen. Se on Tauno-Armas Lemmitty! Aamupäivällä neito ja Tauno-Armas kävivät kirkonkylällä ilmoittamassa pojan nimen henkikirjoittajalle. He kävivät myös valokuvaamossa, jossa pojasta otettiin 1-vuotispotretti.

Henkikirjoittaja uskalsi hieman epäillä Lemmitty nimeä, mutta ikäneidon päätä tässä asiassa oli turha yrittää kääntää. Poika on hänen silmissään komea kuin Tauno Palo ja sen myötä, tietysti, Lemmitty. Saman tekevää vaikuttaako nimi jonkun mielestä naismaiselta vai ei, ikäneito pysyi päätöksessään!

Seuraavaksi neidon täytyisi valita koevedoksista se, mistä teetetään kammarin seinälle raameihin laitettava potretti.