tiistai 14. tammikuuta 2014

Vähän valmiimpi

Honkkarin vintti on saavuttanut ensimmäisen etappinsa. Perushuonekalut ovat kaikki paikoillaan. Seuraavaksi teen sänkykaluston värikokeilut. Sitten vuorossa on sähköistäminen sekä taulut ja julisteet. Sen jälkeen jatkuu tilan täyttäminen kaikella mahdollisella muulla sisustukseen kuuluvalla...

keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Rakennustarkastaja

Aikomuksenani oli aloittaa tänään Lahjatalon sisäpintojen maalaus- ja tapetointityöt.

Niinkuin jokaiselle rakennustyömaalle tännekin ilmestyi rakennustarkastaja tutkimaan rakenteet ennen niiden peittämistä. Taloa tarkasteltiin sekä sisä- että ulkopuolelta.

Pientä ahtautta lukuunottamatta talo todettiin kaikinpuolin kelvolliseksi.

Huolella hoidetun työn jälkeen tarkastaja väsähti totaalisesti. Unta riitti useammaksi tunniksi.

Arvata saattaa, että remontti jäi aloittamatta, sillä en hennonnut siirtää kissa-herraa muualle nukkumaan.

sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Tapettia ja vähän muutakin

Honkkarin vintin makuutilan päätyseinän tapetoin, pitkällisen pähkäilyn jälkeen, oranssinpunaiseksi. Tapettina käytin mulperipaperia.

Osin uudistettu seinä peittyi heti uuden yöpöydän taakse. Tai kyse taitaa olla enemmin pikku hyllyköstä. Samanlainen hyllykkö tulee myös sängyn toiselle puolelle. Hyllyn tein samoista Bilteman sytyketikuista kuin sängynkin. Jahka molemmat hyllyköt ovat valmiit alkaa niiden ja sängyn lopullisen värin miettiminen. Olen ostanut turkoosin maalin, mutta, mutta...

Tarjottimen pohjaan kokeilin turkoosia väriä. Ainakin pienenä pintana, yhdistettynä valkoiseen, se näyttää muhevalta, mutta miten turkoosi sopii oranssinpunaisen ja vaalean beessin kanssa?

Sytyketikkuja on kyllä niin iso pussillinen, että voisin tehdä uudet kalusteet, jos väri ei miellytä. 



perjantai 3. tammikuuta 2014

1 v.

vuosi 2010
Tästä kuvasta alkoi blogini tasan vuosi sitten. Siskoni ja Kimalainen olivat saaneet minut uskomaan, että voisin tulla toimeen tietokoneen kanssa ja ainakin yrittää blogin pitämistä. Jotain olen saanut aikaiseksi, vaikka oppimista on vielä pilvin pimein! Kiitos teille molemmille kaikesta avusta kuluneen vuoden aikana!

Samalla myös yhteinen tervetuloa toivotus teille kaikille, jotka olette liittyneet jäseniksi ja kiitos teille jotka olette jättäneet kommentteja. Ette uskokkaan kuinka kannustavia ne ovat olleet kaikkien tietokonehärdellien keskellä! Erikseen kiitän Siljaa, joka oli ensimmäinen "vieras". Et arvaa kuinka hämmästynyt ja iloinen olin, kun olit liittynyt lukijaksi! Olin siihen asti ajatellut, että blogini kiinnostaisi vain lähipiiriä.

Tämän vuoden mittaisen taipaleen "juhlistamiseksi" laitan esille valokuvia Vaarinmökistä. Ne on otettu n. vuoden välein sen jälkeen, kun kaivoin tuon Vaarini tekemän nukkekodin vintiltä päivänvaloon.

vuosi 2010


Ensin kuvat keittiöstä...
vuosi 2011
vuosi 2012
vuosi 2013
vuosi 2014

...ja sitten kammarista.
vuosi 2011
vuosi 2012
vuosi 2013
vuosi 2014

Tästä on kiva jatkaa...